Waterclouds
Strong Hairspray

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 250 ml
Beskrivning

Waterclouds Strong Hairspray är ett aerosolspray som hjälper till att ge extra stadga till din frisyr för stöd hela dagen! Den är speciellt utvecklad för att skydda håret mot luftfuktighet för ett frissfritt hår, samt ge glans och återfuktning.

  • Innehåller UV-skydd.

Innehåll: 250 ml

Användning

Spraya på torrt hår på cirka 20 cm avstånd. Spraya på färdig frisyr eller styla som önskat.

Ingredienser

C12-15 Alkyl Benzoate,Polysorbate 20,Linalool,Aqua,Alcohol Denat.,Parfum,Benzyl Salicylate,Butylphenyl Methylpropional,Limonene,Isobutane,Propane,Butane,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,VP/VA Copolymer,Aminomethyl Propanol,Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer,Cetrimonium Bromide,Triethyl Citrate,Citronellol.

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Strong Hairspray

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.