Schwarzkopf
Got2B Guardian Angel

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
85 kr
85 kr
Variant : Heat Protection 200 ml
Beskrivning

Ge ditt hår en skyddsängel! Fyra av fem kvinnor mellan 16 och 24 år använder plattång, men bara en av fyra använder värmeskydd. Att utsätta håret för värme utan skydd, kan göra att det förlorar sin stabilitet och styrka.

Skydda ditt hår med Got2b Guardian Angel. Den skyddar upp till 220°C. Guardian Angel lägger sig runt hårstrået och gör så att värmen inte tränger in i håret och skadar det. Ditt hår kommer bli mjukt och glansigt med ett rejält skydd.

Innehåll: 200 ml

Användning

Spraya generöst genom handdukstorkat hår. Föna håret som vanligt och om så önskas använda en plattång eller locktång för att uppnå din ultimata stil. Om spridarmunstycket täpps igen, kör den under varmt vatten. Spraya inte i ögonen.

Ingredienser

Butylene Glycol,Linalool,Aqua,Parfum,Benzyl Salicylate,Limonene,Sodium Benzoate,Benzyl Benzoate,Hexyl Cinnamal,Benzyl Alcohol,Citronellol,VP/VA Copolymer,Cetrimonium Chloride,Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein,Hydrolyzed Silk,Phosphoric Acid,Butylphenyl Mehtylpropional,Alcohol Denat

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Got2B Guardian Angel

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.