Sensai
Ultimate The Cream

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
7649 kr
7649 kr
Variant : 40 ml
Beskrivning

Denna lyxiga, eleganta creme tar fram din huds inre skönhet! Den rika, underbara texturen sveper in din hy och ger den ultimat med näring för en strålande, felfri, frisk och hälsosam finish. Cremen är berikad med Sakura Eternal Complex, Koishimaru Silk EX, CPX Vital Extrakt och extrakt från risolja för att bygga upp vitaliteten i din hy inifrån.

Den ger stöd till återuppbyggandet av skadad hy som påverkats av UV-strålar samtidigt som den främjar hyaluronsyresyntesen i dermala och epidermala celler. Din hud kommer bli fantastiskt len och spänstig som silke - en enastående creme med silkesmjuk formula som ger din hy den lyx den förtjänar!

Sakura Eternal Complex är Kanebo Sensai's nya innovativa ingrediens som har den unika förmågan att boosta hudens energi-produktion och bygger upp skadad hy som påverkats av UV-strålar och fria radikaler. Tillsammans med Koishimaru Silk EX ger den en ultimat anti-ageing effekt för att göra din hy slät, ungdomlig och felfri med en glödande vacker finish.

Innehåll: 40 ml

Användning

Applicera en lagom mängd över hela ansiktet morgon och kväll med dubbel applicering efter lotion.

Upptäck mer som Ultimate The Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.