Babor
Repair Cellular Ultimate Repair

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 374 kr

1121 kr 1495 kr

Du sparar 374 kr

1121 kr 1495 kr

Variant : Gel-Cream 50 ml
Beskrivning

En superlätt gel-kräm som främjar en kombinerad/fet/problembenägen huds regeneration till max. Huden stimuleras till snabbare cellförnyelse och resulterar i synbart slätare, förfinad och uppstramad hud. Krämen har en reducerande verkan på nyare ärrvävnad tack vare den accelererade cellförnyelsen, den främjar också förbättrad,´ elasticitet och spänst.

Ultimate Repair Cream innehåller hela 15% av Babor's exkusiva BIOGEN PLANT-extrakt som tillsammans med bl.a bidrottninggelé, pantenol, allantoin och E-vitamin reducerar och förebygger ålderstecken.

  • Passar en kombinerad/fet/problembenägen hy

  • Lätt textur

  • Intensivt regenererande

  • Främjar en slätare och jämnare hudstruktur

  • Förbättrar elasticitet & spänst

  • Kan användas som förberedande produkt inför kosmetisk kirurgi och estetiska behandlingar samt som vårdande efterbehandling*

  • Kompletterande vård vid AHA-syra-behandlingar eller behandling med apparatur

*Följ alltid din hudterapeut- och/eller läkares instruktioner i första hand

Innehåll: 50 ml

Repair Cellular

Repair Cellular-serien utvecklades speciellt för regeneration av cellstrukturen, och hjälper stressad hud som behöver extra stöd och hjälp att återställa sig, avancerad anti-age helt enkelt. Serien är baserad på BIOGEN PLANT-extrakt - En unik blandning av växtextrakt och örter; rosmarin, ginseng, nässlor, vattenkrasse, ängssyra, jordrök, blåstång och flenört. De kompletterar varandra perfekt och stimulerar hudens förnyelse för en jämnare, slätare hudyta. Ur BIOGEN PLANT har man sedan utvecklat ingrediensen BPE Code 3RX och som är den aktiva ingrediensen i Repair Cellular. Den skyddar huden från skador som orsakas av yttre påverkan och förebygger förtida hudåldrande.

Upptäck mer som Repair Cellular Ultimate Repair

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.