Beauté Pacifique
Superfruit Cream Dry Skin

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Beauté Pacifique Superfruit Cream Dry Skin

Beauté Pacifique Superfruit Cream Dry Skin är en återfuktande och rik dagkräm för en torr hud, som förstärker och bevarar hudens förmåga att hålla sig ungdomlig och strålande. Formulan hjälper till att reducera synlighet av de första fina linjerna, och är berikad med närande superfrukter som lingon och grönt te vilka boostar huden med antioxidanter som skyddar mot fria radikaler. Huden får en optimerad cellförnyelseprocess, balanserad fuktnivå och med bättre motstånd gentemot rodnad och blemmor.

  • Passar torr hud, extra närande formula
  • Reducerar fina linjer
  • Utjämnande på hudtonen
  • Återfuktande
  • Rik på antioxidanter

Innehåll: 50 ml

Om SuperFruit-serien

En serie hudvårdsprodukter med anti-age-egenskaper, fullproppad med kraftfulla antioxidanter för att förebygga uppkomsten av fina linjer, utbrott och pigmentering. Produkterna är utvecklade för att öka hudens egen förmåga att förnya sig så att den behåller sin spänst och ungdomsstruktur så länge som möjligt. Dessa produkter passar därför allt från en ung hy som vill förebygga uppkomsten av ålderstecken, till en mer mogen hy som behöver ett bättre skydd av antioxidanter.

Nyckelingredienser

  • Squalan förekommer naturligt i huden och är en essentiell del av lipidsystemet. Den har en hög penetrationsförmåga och agerar därmed utmärkt transportör av A-vitamin och andra oljelösliga ämnen. Ung och frisk hud innehåller höga halter av squalan men med åldern minskar nivåerna drastiskt. Med anledning av detta absorberas squalan effektivt på solskadad och åldrad hud. Brist på squalan i huden kan leda till tidig åldrande, mycket torr hud och att huden förlorar elasticitet. Områden som upprepande utsätts för yttre påfrestningar, torr och tidigt åldrande hud så som händer, armbågar, hälar och knän mjukgörs omedelbart då squalan appliceras i korrekt formula.
  • Phloretin är ett naturligt extrakt som utvinns från löven på äppelträd. Phloretin reducerar rodnad på acnebenägen hud och verkar antiseptiskt på punktbehandling av finnar.
  • Camellia Sinensis lövextrakt är ett naturligt EGCG-extrakt som utvinns från grönt te. Grönt te har bevisats ha en extremt effektiv rodnadsdämpande funktion, verkar antiseptiskt vid förebyggande av finnar samt reducerar uppkomsten av överflödigt talg.
  • Vaccinium Vitis-Idaea Fruktextrakt (Lingostem) är en helt ny ingrediens som utvinns från stamcellerna i lingon. Stamcellens ingredienser har tre grundläggande mekanismer: Antioxidanter med höga halter av polyfenol. Tacklar skador orsakade av UV-ljus innan dess effekt förekommer i huden. Lingostem har bevisats förbättra hudens egna återfuktande egenskaper, men mest anmärkningsvärt förstärker det hudens nätverk av kollagen, svarar på effekten av vitamin A estrar, vilka förbättrar hudens elasticitet genom hudens alla lager.
  • Biomodellerade peptider med mycket aktiva molekyler. Beauté Pacifique har utvecklat en egen cocktail av tre högaktiva peptider, utvalda för att skapa en effektiv kombination som huden svarar på. Verkar utjämnande på pigmentfläckar, stärker elasticiteten i huden samt förebygger fina linjer.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.