Lumene
Nordic Girl!

(7 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Clear It Up! Oil-Free Moisturizer 50 ml
Beskrivning

Få bukt med glansig hy och jobba förebyggande på blemmor med härliga Lumene Nordic Girl! Clear It Up! Oil-Free Moisturizer är en lätt, återfuktande kräm speciellt framtagen för en yngre hud som lätt får problem med kvisslor och orenheter. Krämen har en talgbalanserande effekt och reducerar synlighet av porer, samtidigt som den ger huden massvis med fukt.

  • Lättviktig återfuktare

  • Rekommenderas till kombinerad/fet hud

  • Talgbalanserande

  • Reducerar- och förebygger orenheter

  • 100% veganvänlig

Innehåll: 50 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Aqua (Water),Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Octyldodecanol,Octyldodecyl Xyloside,PEG-30 Dipolyhydroxystearate,Linalool,Xanthan Gum,Squalane,Benzyl Salicylate,Ethylhexylglycerin,Niacinamide,Polysorbate 60,Maltodextrin,Propanediol,Propylheptyl Caprylate,Parfum (Fragrance).,ORTHOSIPHON STAMINEUS LEAF EXTRACT,HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDI METHYLTAURATE COPOLYMER,PLANTAGO MAJOR LEAF EXTRACT

Upptäck mer som Nordic Girl!

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt