Peter Thomas Roth
Water Drench

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 125 kr

500 kr 625 kr

Du sparar 125 kr

500 kr 625 kr

Variant : Cloud Creme 50 ml
Kampanj

Köp två valfria produkter från Peter Thomas Roth och få en gåva på köpet, värde  84 kr.

Beskrivning

Som ett välbehövligt bad för huden; Water Drench Hyaloronic Cloud Cream. Denna härliga törstsläckare för huden innehåller 30% koncentrerat hyaluronsyrekomplex som omvandlar- och binder till sig atmosfärisk ånga (upp till 1000 gånger sin egen vikt). Komplexet består av 3 olika stora hyaluronsyremolekyler och bidrar till en intensiv fuktboost som består i upp till 72 timmar efter applicering.

Water Drench Hyaloronic Cloud Cream innehåller även ceramider som hjälper till att "låsa in" fukten i huden medan extrakt från fläder bidrar med kraftfulla antioxidanter för en skyddad- och mer motståndskraftig hud. Denna fantastiska ansiktskräm passar alla hudtyper som vill ha en lättare kräm men som ändå gör det den ska. Den är helt oljefri och är perfekt för dig med en blandad hud, men tack vare ceramiderna så passar den även bra till den som är lite torrare. Upplev reducerad synlighet av fina torrhetslinjer och välkomna en mer välmående, smidig och strålande hud med Water Drench Hyaloronic Cloud Cream!

  • Oljefri

  • Passar alla hudtyper

  • Intensivt återfuktande

  • Främjar en mer motståndskraftig hud

Innehåll: 50 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product