Peter Thomas Roth

Filosofin bakom det amerikanska märket Peter Thomas Roth är revolutionerande innehåll och häpnadsväckande resultat. Från att ha fokuserat på effektiva anti-age och acnebehandlande produkter, erbjuder Peter Thomas Roth idag flera olika serier framtagna för att svara till olika behov och hudtyper, med visionen om att låta kunden skapa sin egen skräddarsydda hudvårdsrutin.

Med Peter själv i ledning, bedrivs forskning och utveckling för att skapa progressiva produkter, som ligger i framkant av kosmetikaindustrin. Han letar upp de bästa och mest kraftfulla ingredienser från världens alla hörn för att alltid leverera högkoncentrerade formuleringar av högsta kvalitét. Prova någon av alla uppfinningsrika krämer, serum eller ansiktsmasker - behandlande produkter som skapats med effektiva ingredienser och avancerad teknik för att erbjuda lösningar för alla typer av hudvårdsbehov!

Peter förändrade sättet att arbeta med hudvård när han ville förändra sin egen hy. Efter år av resultatlöst sökande efter produkter som skulle kunna förbättra hans egen acne bestämde han sig för att utveckla sin egen hudvårdslinje. Uppvuxen i en familj som ägde och drev spahotell i Ungern från slutet av 1800-talet och under början av 1900-talet, tog Peter fasta på sina rötter och familjens recept, baserade på naturlera och mineraler från vattenkällor - samma förhållningssätt och hudvårdsfilosofi som genomsyrar märket idag. Peter Thomas Roth behandlande produkter hyllas av många högprofilerade förebilder och flera av Hollywoods mest kända personer som Sharon Stone, Steven Spielberg och Hilary Swank.

Filtrera