Annemarie Börlind
Naturoyale Day Cream

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1099 kr
Nyhet
1099 kr
Variant : 50 ml
Passar ihop med
Annemarie Börlind
50 ml
Beskrivning

Lyft och lyx för mogen hud. Återfuktande sammetslen dagcrème med en kombination av innovativa ingredienser som förser huden med intensiv fukt där synligheten av fina linjer och rynkor reduceras*. Biolifting komplexet med vit tryffel förser huden med fukt och aktiverar cellförnyelseprocessen. De aktiva substanserna i strandlilja har en normaliserande effekt på hudens pigmenteringar och hjälper till att skydda huden mot fria radikaler. Parakrasse verkar återställande och stärker hudens kollagena nätverk. Rekommenderas för mogen hud som är i behov av vitalitet (hudålder ca 50+).
*18% minskning av rynkor efter 28 dagar. Vetenskapligt bekräftat resultat framtaget av oberoende testinstitut i en studie omfattande 20 kvinnor.


Mer om BIOKOMPLEX MED VIT TRYFFEL:
Tryfflar är svampar från phylum ascomycota som växer ungefär 30 cm under jord och vanligtvis vid rötter av ek- och poppelträd. De har en oregelbunden knölformad eller sfärisk form.
Den vita tryffeln (Tuber magnatum) är den dyrbaraste typen av tryffel. Vit tryffel innehåller stora mängder essentiella aminosyror och ett antal B-vitaminer. Effekten av Vitamin B3 kan likställas med retinol (ren form av vitamin A, även känd som vitamin A1); det bygger upp bindväv och hämmar enzymer som minskar produktionen av kollagen. Samtidigt är det mycket skonsamt mot huden.

Upptäck mer som Naturoyale Day Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.