By Terry
Detoxilyn City Cream

I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas
GÅVA VID KÖP

Du sparar 279 kr

836 kr 1115 kr

Du sparar 279 kr

836 kr 1115 kr

Variant : 50 g
Kampanj

Köp valfria produkter från By Terry för minst 700 kr så får du just nu en praktisk mini-size av Hyaluronic Hydra Pressed Powder, värde 182 kr. 

Beskrivning

By Terry Detoxilyn City Cream

By Terry Detoxilyn City Cream är en avgiftande ansiktskräm som ger huden ett effektivt dagligt skydd mot miljöpåverkan och stressfaktorer. Detoxilyn City Essence är berikad med urceller från Rostalpros med ett essentiellt mineralkomplex för att bevara hudens fundamentala funktioner med antioxidativa- och syresättande egenskaper.

Formulan innehåller även probiotika och acerolaextrakt som stärker hudens naturliga skydd och aktiverar den egna avgiftningsprocessen samtidigt som de skyddar mot miljörelaterad stress. Huden lämnas mjuk, återfuktad, stärkt och balanserad.

  • Skyddande ansiktskräm, perfekt för en urban livsstil
  • Detoxande effekt
  • Lystergivande
  • Återfuktande
  • Stimulerar hudens egna skyddsprocesser

Innehåll: 50 g

Användning

Applicera morgon och kväll på ansikte och hals.

Om Detoxilyn

Medan stadslivet har sina fördelar kan det också medföra många nackdelar för din hud - huden ser tröttut, får tilltäppta porer, finnar och blemmor. Huden kan också åldras i förtid samt kännas uttorkad och stram.Toxiner, smog, miljöföroreningar, stress på arbetsplatsen, dåliga livsstilsval och för lite sömn; allt kan på sikt ha en negativ påverkan på huden.

Därför har By Terrys forskare undersökt hur toxiner påverkar den unga, friska huden och utvecklat ett mycket effektivt sätt att bekämpa dem. Med högpresterande formuleringar och lyxiga texturer är By Terrys CELLULAROSE® DETOXILYN hudvårdsrutinl utformad för att förebygga effekterna av toxiner.

Produkterna stimulerar epidermis (överhudens) naturliga försvarsmekanismer för att säkerställa optimal funktion och hälsa. Hemligheten ligger i stamceller från Alpine Rose (Rostalprosen) som är en blomma som växer högt uppe i bergen i Alperna. Alpine Rose hjälper till att upprätthålla egenskaperna hos hudens stamceller och skydda cellerna mot UV-stress. Den skyddar även epidermis genom att neutralisera fria radikaler.

Upptäck mer som Detoxilyn City Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.