By Terry
Detoxilyn City Cream

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1115 kr
1115 kr
Variant : 50 g
Kampanj

Köp valfria produkter från By Terry för minst 500 kr och få en lyxig necessär med Hyaluronic Powder Mini 1,3 gram, värde 200 kr. 

Passar ihop med
Beskrivning

By Terry Detoxilyn City Cream

By Terry Detoxilyn City Cream är en avgiftande ansiktskräm som ger huden ett effektivt dagligt skydd mot miljöpåverkan och stressfaktorer. Detoxilyn City Essence är berikad med urceller från Rostalpros med ett essentiellt mineralkomplex för att bevara hudens fundamentala funktioner med antioxidativa- och syresättande egenskaper.

Formulan innehåller även probiotika och acerolaextrakt som stärker hudens naturliga skydd och aktiverar den egna avgiftningsprocessen samtidigt som de skyddar mot miljörelaterad stress. Huden lämnas mjuk, återfuktad, stärkt och balanserad.

  • Skyddande ansiktskräm, perfekt för en urban livsstil
  • Detoxande effekt
  • Lystergivande
  • Återfuktande
  • Stimulerar hudens egna skyddsprocesser

Innehåll: 50 g

Användning

Applicera morgon och kväll på ansikte och hals.

Om Detoxilyn

Medan stadslivet har sina fördelar kan det också medföra många nackdelar för din hud - huden ser tröttut, får tilltäppta porer, finnar och blemmor. Huden kan också åldras i förtid samt kännas uttorkad och stram.Toxiner, smog, miljöföroreningar, stress på arbetsplatsen, dåliga livsstilsval och för lite sömn; allt kan på sikt ha en negativ påverkan på huden.

Därför har By Terrys forskare undersökt hur toxiner påverkar den unga, friska huden och utvecklat ett mycket effektivt sätt att bekämpa dem. Med högpresterande formuleringar och lyxiga texturer är By Terrys CELLULAROSE® DETOXILYN hudvårdsrutinl utformad för att förebygga effekterna av toxiner.

Produkterna stimulerar epidermis (överhudens) naturliga försvarsmekanismer för att säkerställa optimal funktion och hälsa. Hemligheten ligger i stamceller från Alpine Rose (Rostalprosen) som är en blomma som växer högt uppe i bergen i Alperna. Alpine Rose hjälper till att upprätthålla egenskaperna hos hudens stamceller och skydda cellerna mot UV-stress. Den skyddar även epidermis genom att neutralisera fria radikaler.

Upptäck mer som Detoxilyn City Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.