Clinique
Maximum Hydrator 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Ej i lager Fri frakt från 199kr
375 kr
375 kr
Variant : 50 ml
Passar ihop med
Clinique
50 ml
Beskrivning

Maximum Hydrator 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator är en lätt och beroendeframkallande gel-creme som ger huden en omedelbar fuktboost och håller den återfuktad i 72 timmar – även efter att du har tvättat ansiktet.

Avancerade fuktgivande ingredienser ger en omedelbar fuktboost och bevarar fukten i 72 timmar. Hjälper huden att skapa en egen fuktreserv så att den själv kan tillföra ett jämnt flöde av fukt. Cremen bevarar sedan all denna fukt i huden för att ge en genomfuktad, fräsch hud.

Huvudingredienser/teknologi:

Auto-Replenishing-teknologi med koffein hjälper till att stimulera hudens eget återfuktningssystem. Fragment av hyaluronsyra och aktivt aloe vera-vatten boostar huden med fukt. En stark supermatris av fuktgivande ingredienser och polymerer hjälper till att reducera hudens fuktförlust och bevara fukten i huden.

Upptäck mer som Maximum Hydrator 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.