Lancôme
Nutrix Royal

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 167 kr

502 kr 669 kr

Du sparar 167 kr

502 kr 669 kr

Variant : 50 ml
Passar ihop med
Lancôme
50 ml
Beskrivning

Lancôme Nutrix Royal Cream är en mycket rik och skyddande dagkräm som innehåller Royal Jelly (bidrottninggelé) som tillför intensiv fukt och näring till huden.

  • För torr till mycket torr hud.

Innehåll: 50 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Nutrix Royal

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.