-20%
rabatt

Lancôme
Renergie Multi-Lift Jour Cream Riche

4stars stars, based on 1 reviews
Ej i lager Fri frakt

Du sparar 181 kr

724 kr 905 kr

724

Du sparar 181 kr

724 kr 905 kr

724
Variant :
Beskrivning

Lancôme Renergie Multi-Lift Jour Cream Riche

Lancôme Rénergie Multi-Lift Jour Cream Riche är en dagkräm med skyddande SPF som förebygger rynkor. Dess formula är berikad med extrakt från linfrö som ökar produktionen av kollagen och svart te som ger huden volym.

Rénergie-serien vänder sig till kvinnor som vill ha den senaste teknologin inom uppstramande och utfyllande hudvård. Genom en ny exklusiv [Up-Cohésion]™-teknologi, inspirerad av den mest påfrestande miljön rymden, är nya Rénergie i tre strukturer här. En kombination av aktiva ingredienser som är testade under extrema förhållanden i stimulerad tyngdlöshet, som lyfter huden och gör den fastare. Huden återfår dess densitet och stramas upp.

Innehåll: 50 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product