Löwengrip
Instant Glow Whipped Cream

(4 Recensioner)
Endast 3 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
395 kr Rek. pris 399 kr
395 kr Rek. pris 399 kr
Variant : 50 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Löwengrip Instant Glow Whipped Cream är en lystergivande 24-timmarskräm som lugnar och skyddar huden mot oxidativ stress och miljöföroreningar, samt ger en jämnare och fylligare hud. Innehåller ett mikroskimmer som framhäver hudens naturliga lyster.

Den förbättrar hudens elasticitet och stimulerar kollagensyntesen för märkbar spänst och omgivandestödvävnad. Hyaluronsyran i krämen bevarar hudens naturliga barriärfunktion samtidigt som den vårdar intensivt och förebygger fuktförlust.

"Den perfekta basen före applicering av makeup. Ansiktskrämen innehåller inkapslad C-vitamin som jämnarut hudens ton och struktur samt ger en fin lyster. Krämens konsistens är helt fantastisk, som lätt vispad grädde." - Isabella Löwengrip, kreativ chef och medgrundare av Löwengrip

Innehåll: 50 ml

Artikelnummer: 75567

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt