Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Truth Revealed Brightening Moisturizer SPF15 50 ml
Kampanj

Köp 2 valfria produkter från Ole Henriksen så får du nu en Truth Juice Daily Cleanser, full size - 147 ml, värde 310 kr.

Passar ihop med
Ole Henriksen
50 ml
Beskrivning

Truth Revealed Brightening Broad Spectrum SPF 15 Moisturizer är en uppfriskande dagkräm med SPF 15 som adresserar synliga tecken på åldrande samtidigt som den hjälper till att skydda huden från skadliga UV-strålar. Energigivande citrus för tankarna till soliga dagar i värmen, och den lätta texturen tas snabbt upp av huden och gör krämen till en fröjd att använda.

Truth Revealed Brightening Broad Spectrum SPF 15 Moisturizer innehåller mikroalger, Omega 3 samt derivat av C-vitamin. En koncentrerad formula hjälper till att ljusa upp, jämna up och skydda huden samtidigt som den levererar långvarig fukt för en ungdomlig och strålande Ole Glow™!

  • Uppljusande

  • Anti-age

  • Långvarig återfuktning

  • SPF 15

Innehål: 50 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.