Estée Lauder
Re-Nutriv

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 756 kr

2269 kr 3025 kr

Du sparar 756 kr

2269 kr 3025 kr

Variant : Ultimate Lift Regenerating Youth Creme Rich 50 ml
Beskrivning

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Regeneration Youth Creme Rich är en ljuvlig ansiktskräm som hjälper till att ge en fastare känsla till huden med en strålande glöd. Den är berikad med Estée Lauder's exklusiva Floralixir™ Dew med Ultimate Lift Technology samt förnyande näring.

Re-Nutriv Ultimate Lift Regeneration Youth Creme Rich är en rik ansiktskräm som vid regelbunden användning ger intrycket av ett lyft till huden, en fastare känsla, samtidigt som huden stärks för att bättre klara framtida åldersförändringar.

Floralixir™ Dew hjälper till att boosta hudens ungdomliga förnyelseprocess. Det börjar med två exklusiva blommor som växer i Himalaya och det karga höglandet i Brasilien. Blommornas potential överförs till denna serie genom Re-Nutriv-forskning.

  • Anti-age.

  • Används morgon & kväll.

Innehåll: 50 ml

Upptäck mer som Re-Nutriv

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.