Estée Lauder
Re-Nutriv

Utgått Fri frakt från 249kr
GÅVA VID KÖP
20%
Variant : Ultimate Lift Regenerating Youth Creme Rich 50 ml
Kampanj

Vid köp av produkter från Estée Lauder för minst 600 kr får du just nu en lyxig gåva! Värde 465 kr. 

Beskrivning

Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Regeneration Youth Creme Rich är en ljuvlig ansiktskräm som hjälper till att ge en fastare känsla till huden med en strålande glöd. Den är berikad med Estée Lauder's exklusiva Floralixir™ Dew med Ultimate Lift Technology samt förnyande näring.

Re-Nutriv Ultimate Lift Regeneration Youth Creme Rich är en rik ansiktskräm som vid regelbunden användning ger intrycket av ett lyft till huden, en fastare känsla, samtidigt som huden stärks för att bättre klara framtida åldersförändringar.

Floralixir™ Dew hjälper till att boosta hudens ungdomliga förnyelseprocess. Det börjar med två exklusiva blommor som växer i Himalaya och det karga höglandet i Brasilien. Blommornas potential överförs till denna serie genom Re-Nutriv-forskning.

  • Anti-age.

  • Används morgon & kväll.

Innehåll: 50 ml

Artikelnummer: 52443

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.