Sensai
Absolute Silk Micro Mousse Treatment

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1689 kr
1689 kr
Variant : 90 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment är en rik mousse med mikrokolsyrebubblor som hjälper till att boosta hudens kvalitét i kombination med Koishimaru Silk Royal™ det är en exklusiv sammansättning som ger dig en alldeles silkeslen hy. Det är en förberedande anti-age lotion i micro-mousse format som används som steg 1 i din återfuktningsritual. Denna unika silkesmousse mjukgör, reducerar synbarheten av fina linjer samt ger ny lyster!

Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment har en Micro Bubble Technology som främjar hudens mikrocirkulation för en hälsosam hy. Den bibehåller samtidigt ett hälsosamt pH-värde i stratum corneum och främjar hudens naturliga exfoliering.

  • Anti-age.

  • Mikrokolsyrebubblor.

  • Återfuktar & mjukgör.

Innehåll: 45 ml

Användning

Håll flaskan upprätt och ta en lagom mängd produkt, som storleken av en femkrona. Skaka inte flaskan. Fördela sedan produkten varsamt över rengjord, torr hud över kinder, panna, haka och runt näsan. Sprid ut produkten över hela ansiktet och låt mikrobubblorna smälta in i huden. Återfukta sedan med din emulsion eller kräm.

Upptäck mer som Absolute Silk Micro Mousse Treatment

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product