Annemarie Börlind
Naturoyale Night Cream

I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 220 kr

879 kr 1099 kr

Du sparar 220 kr

879 kr 1099 kr

Variant : 50 ml
Passar ihop med
Annemarie Börlind
50 ml
Beskrivning

Lyft och lyx för mogen hud. Silkeslen nattcrème som arbetar vitaliserande på huden med dess stimulerande antiage komplex. Biolifting komplexet med vit tryffel förser huden med fukt och aktiverar cellförnyelseprocessen medan du sover. Med extrakt från vit lupin som boostar hudens egen produktion av elastin och kollagen och bidrar till minskad synlighet av linjer och rynkor*. Huden vaknar med en ungdomlig lyster. Rekommenderas för mogen hud som är i behov av vitalitet (hudålder ca 50+).
*20% minskning av rynkor. Vetenskapligt bekräftat resultat framtaget av oberoende testinstitut i en studie omfattande 20 kvinnor.

Mer om BIOKOMPLEX MED VIT TRYFFEL:
Tryfflar är svampar från phylum ascomycota som växer ungefär 30 cm under jord och vanligtvis vid rötter av ek- och poppelträd. De har en oregelbunden knölformad eller sfärisk form.
Den vita tryffeln (Tuber magnatum) är den dyrbaraste typen av tryffel. Vit tryffel innehåller stora mängder essentiella aminosyror och ett antal B-vitaminer. Effekten av Vitamin B3 kan likställas med retinol (ren form av vitamin A, även känd som vitamin A1); det bygger upp bindväv och hämmar enzymer som minskar produktionen av kollagen. Samtidigt är det mycket skonsamt mot huden.

Upptäck mer som Naturoyale Night Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.