Biotherm
Blue Therapy Amber Night Cream

(46 Recensioner)
Endast 2 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
667 kr * Rek. pris 999 kr
667 kr * Rek. pris 999 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Biotherm Blue Therapy Revitalize Night är en stärkande och närande nattcreme för ansikte, hals och dekolletage. Denna nattkräm innehåller en unik alg, Amber Algae, samt en blandning av stärkande ingredienser som bland annat Biotherms signaturingrediens Life Plankton™ probiotiska fraktioner, av naturligt ursprung. Nattcremen stärker, återfuktar och vårdar huden på natten. Dessutom får huden en naturlig lyster och känns behaglig nästa morgon. Blue Therapy Revitalize finns även som revitaliserande dagcreme. Perfekt för känslig hud. Produktens miljömedvetna förpackning består av ett upp till 100% återvunnet plastlock, en återvinningsbar glasburk av 40% återvunnet glas samt en yttre pappförpackning utan cellofan.

Artikelnummer: 80990
Användning

Appliceras varje kväll på rengjord hud i ansikte, hals och dekolletage. Fördela en liten mängd creme i handflatorna och massera lätt in i huden.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt