Biotherm

Biotherm är är ett franskt märkte som är världskänt för sina effektiva och fräscha hudvårdsprodukter. Ända sedan starten på 50-talet har deras produkter varit baserade på ett koncentrerat källvatten. Källvattnet som innehåller termalplankton har stor effekt på huden och hjälper till att både stärka och skydda den från fria radikaler. På Eleven hittar du älskade serien Aquasource, mjukgörande Lait Corporel Body Milk och effekltiva Lait Corporel Deo Roll On.

 
 
 
 

Biotherm erbjuder någonting för alla och produkterna erbjuder en daglig skönhetsritual, och en värld av känslor, baserade på fräscha och mjuka konsistenser. Med regelbunden användning kan du se att din hud blir synligt renare, sundare och ungdomligare - dag efter dag!

 

Oavsett vilken hudtyp, livsstil eller omgivning du befinner dig i, så har Biotherm produkterna för dig.

I över femtio år har märket gjort sig känt världen över för sina härliga kroppsprodukter och sin effektiva hudvård. Biotherms hudvårdsprodukter är alla baserade på Thermalplankton - ett koncentrat av källvatten som stärker hudens försvar mot fria radikaler och återbalanserar huden tack vare sin riklighet på spårämnen, mineraler och proteiner. Detta är också anledningen till att märket har namnet som det har, då det kommer ifrån kombinationen utav orden Biolog samt Thermalplankton, som återspeglar hela tanken bakom märket.

Varför man ifrån början startade med att använda just detta plankton, var för att man upptäckte vilka fina resultat thermalvattnet gav på huden, och började då forska i hur man kunde ta just detta vidare för att skapa hudvårdsprodukter. Den första produkten som kom till sortimentet var en handkräm, vilket blev en succé. Denna produkt öppnade snart upp dörren för flera populära och omtyckta hudvårdsprodukter. På senare år har det också tillkommit dofter som alla ska ge en viss typ av känsla, antingen något mer avslappnande eller något mer uppiggande, och också här, likt hudvården, finns det en doft för alla.

 
Filtrera