Dermalogica
Overnight Retinol Repair+Buffer Cream

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
1085 kr
1085 kr
Variant : 30+ 15 ml
Passar ihop med
Dermalogica
50 ml
Beskrivning

Med Dermalogica Overnight Retinol Repair får du en kraftfull retinolbaserad anti-agecreme som accelererar cellförnyelsen och reducerar tecken på synligt åldrande över natten. Aktivt, mikroinkapslat rent retinol hjälper till att främja hudens kollagenproduktion och cellförnyelse.

Kraftfulla peptider och mikroinkapslat C-Vitamin bidrar till att förebygga de första tecknen på åldrande inklusive ojämn hudton och pigmentförändringar. Overnight Retinol innehåller även ett aminosyrakomplex med koppar, som har visat sig ha en reducerande verkan på synlighet av linjer och rynkor samt en förbättrande effekt på hudens fasthet.

Med Overnight Retinol Repair får du även med dig Buffer Cream; en mild, mjukgörande creme med 8 % fuktgivande och lugnande aloe vera som du använder tillsammans med Overnight Retinom för att justera styrkan.

  • Stimulerar kollagenproduktion & reducerar fina linjer

  • Verkar pigmenthämmande

  • Verkar utjämnade på struktur & hudton

  • Förebygger fuktförlust

Innehåll: 30 ml + 15 ml

Användning

Använd Overnight Retinol Repair används på natten på rengjord hud. Under de första veckorna, späd ut med Buffer Cream så att huden vänjer sig vid produkten och formulan. Börja med 1/3 Overnight Retinol Repair och 2/3 Buffer Cream, minska gradvis andelen Buffer Cream tills Overnight Retinol Repair kan användas för sig dom en vanlig återfuktande kräm. Buffer Cream medföljer alltid som bonus vid köp av Overnight Retinol Repair.

Ingredienser

Upptäck mer som Overnight Retinol Repair+Buffer Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.