Lancôme
Hydra Zen Masque

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Anti-Stress Moisturising Overnight Serum
Passar ihop med
Beskrivning

Vatten är källan till allt liv. Det är därför fukt är så viktigt för en vacker hud. För mer än 15 år sedan skapade Lancôme Hydra Zen, en lugnande, avkopplande och återfuktande serie med skyddande ansiktsvård som mjukar upp huden och hjälper den att återfå sin lyster.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Overnight Serum-In-Mask är en mjukgörande och djupt lugnande nattkräm med serum, i gelformula. Hydra Zen Night Mask reducerar tecken på trött och livlös hud, skapar en uppiggande och uppfriskande känsla samt ger den lyster du eftersöker när du vaknar.

En dos förnyad lyster. Hydra Zen Overnight Serum-in-Mask har en silkeslen konsistens och gör tecken på stress och trötthet mindre synliga i huden. Den speciella formulan kombinerar fräschören och effekten hos ett serum med maskens sköna fyllighet. Formulan smälter omedelbart in i huden och efterlämnar ett fint, silkeslent skimmer.

Innehåll: 75 ml

Användning

Används på kvällen efter rengöring 1-2 gånger i veckan.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product