Lancôme
Hydra Zen

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 111 kr

444 kr 555 kr

Du sparar 111 kr

444 kr 555 kr

Variant : Neurocalm Night Cream 50 ml
Passar ihop med
Lancôme
50 ml
Beskrivning

Lancôme Hydra Zen Neurocalm Night Cream är en lugnande och intensivt återfuktande nattkräm som renar huden under natten och är speciellt anpassad för normal till torr och känslig hud.

Innehåll: 50 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product