Lancôme
Visionnaire

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
819 kr
819 kr
Variant : Night Cream 50 ml
Passar ihop med
Lancôme
50 ml
Beskrivning

Lancôme Visionnaire Nuit Advanced Multi-Correcting Gel-In-Oil hjälper till att återhämta huden under nattens timmar samtidigt som den mjuka krämen upplevs reducera rynkor och öka hudens elasticitet. Precis som din kropp återhämtar sig när du sover gör även din hud det - med Visionnaire Nuit ser du fram emot att vakna upp. Du vaknar med en hy fylld av lyster!

Innehåll: 50 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Visionnaire

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt