Linda Johansen Skincare
Retinol Truffle Night Cream

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 10 ml - Travel Size
Beskrivning

"Den här formulan är ärligt talat oerhört rik och sammetsaktig. Den har samma struktur som tryffel och känns superlyxig mot huden, samtidigt som den kombinerar några av de mest potenta tungviktarna mot åldrande – den gör verkligen sitt jobb." Linda x

Med två av de mest effektiva föryngrande aktiva ingredienserna är det här en mycket lyxig nattkräm. Vitamin B3, eller niacinamid, bidrar verkligen till att transformera huden. Den stärker och skyddar på cellnivå, reducerar pigmentering, fina linjer och blemmor och hjälper cellgenerering samt förbättrar hudens struktur och klarhet.

Den andra nyckelingrediensen är retinol, som anses vara den mest effektiva aktiva ingrediensen för mogen hud. Retinol kommer från vitamin A och har vistats bidra till att förbättra läkning, jämna ut rynkor och reducera fina linjer, återställa solskador, ge lyster och jämna ut hudtoner, dra samman porer och motverka tilltäppta porer. Den rika, fluffiga strukturen har att tacka de lyxiga naturliga oljor som smälter ner de aktiva ingredienserna i huden och ger näring, lugnar, jämnar ut, lindrar, gör huden fastare och klarare samt adderar ungdomlig stuns och lyster.

Applicering:

Värm en pumptrycksmängd mellan handflatorna en stund för att mjuka upp de naturliga oljorna i produkten innan du pressar in den i rengjord hud, efter applicering av ditt serum. När produkten har absorberats, klappa försiktigt med fingertopparna från dekolletaget till hårfästet för att hjälpa till att göra huden fastare och öka lystern.

Det här är en nattkräm som framtagits för att användas på kvällen. Retinol kan irritera känslig hud, så vi rekommenderar alltid ett lapptest – låt krämen sitta i 48 timmar för att vara på den säkra sidan. Med retinol är det också mycket viktigt att du använder solkräm under dagtid för att skydda din hud mot solexponering.

Varenda formula i Lindas Luxe Lift-kollektion är koncentrerad, så du behöver inte mer än en ärtstor mängd – ungefär ett pumptryck. Om det tar lång tid att massera in produkten i huden efter appliceringen har du förmodligen tagit för mycket.

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA

  • Retinol och niacinamid motverkar aktivt ålderstecken
  • Vit tryffel ger näring åt huden och reparerar den
  • Den sammetslena konsistensen smälter in i huden
  • Lämplig för normal/torr hud

Artikelnummer: 96635
Ingredienser

Aqua, C10-18 triglycerides, Caprylic/Capric triglyceride, Glycerin, Tapioca starch, Dimethicone, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Argania spinosa kernel oil, PEG-75 stearate, Rosa canina fruit oil, Sodium polyacrylate, Tuber magnatum extract, Niacinamide, Retinol, Rhododendron ferrugineum extract, Dipalmitoyl hydroxyproline, Xanthan gum, Ceteth-20, Steareth- 20, Palmitic acid, Tocopherol, Squalene, Beta- sitosterol, BHT, Potassium sorbate, Polymethylsilsesquioxane, Sodium benzoate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin

Upptäck mer som Retinol Truffle Night Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.