Rituals...
The Ritual of Namasté Anti-Aging Night Cream Refill

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 249kr
Medlemsrabatt -20%
Variant : 50 ml
  • Logga in eller bli medlem för att få 20% rabatt på allt från Rituals. Gäller t.o.m. 2022-10-02. Gäller ej value packs eller julkalendrar.

Beskrivning

Visa respekt för naturen och för din hud med den här eco-chica refillförpackningen med nattkräm från Glow-serien i The Ritual of Namasté. Den passar perfekt i din exklusiva burk och innehåller samma välgörande formula som hjälper din hud att återhämta sig under natten. Medan du sover får huden ett intensivt tillskott av aktiva ingredienser, vilket gör att den ser föryngrad ut på morgonen. Liksom resten av Glow-serien från The Ritual of Namasté förhöjer den din huds naturliga lyster med hjälp av helig lotus, som är känd för sina lugnande och vårdande egenskaper, och saffransblomma, som är känd för sina antioxidant- och anti-rynk-egenskaper.

Artikelnummer: 85641

Upptäck mer som The Ritual of Namasté Anti-Aging Night Cream Refill

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt