Annemarie Börlind
3-in-1 Facial Oil for dry, demanding skin

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 90 kr

359 kr 449 kr

Du sparar 90 kr

359 kr 449 kr

Variant : 30 ml
Passar ihop med
Annemarie Börlind
50 ml
Beskrivning

Anti-age ansiktsolja för lugnad, återupplivad hud. Ansiktsolja med filter som skyddar mot skärmstrålningens blåa ljus som kommer från bl a mobiltelefoner, TV, läsplattor och datorer. Blått ljus har en negativ nedbrytande effekt på våra hudcellers cellstruktur och triggar åldersprocesser som bidrar till hudens för tidiga åldrande. Det synliga blåa ljuset tränger ner i hudens alla lager. Med Lutein, från tagetes, och dess antioxidantrika innehåll hjälper oljan att aktivt skydda huden mot detta ljus och dess negativa effekter.

Innehåller vegetabiliska oljor som absorberas snabbt utan att kladda och gör huden mjuk och elastisk. Innehåller Kahaiolja som är rik på retinol, för att arbeta förebyggande mot hudens ålderstecken. Närande oljor så som Inca Omega Olja, Kahaiolja och Himalayansk körsbärsolja stärker hudbarriären och gör huden mjuk och följsam. Tagetes skyddar mot det blåa ljusets strålning. Passar alla hudtyper men rekommenderas särskilt för torr, krävande hud.

 

Upptäck mer som 3-in-1 Facial Oil for dry, demanding skin

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.