Clarins
SOS Comfort

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 81 kr

324 kr 405 kr

Du sparar 81 kr

324 kr 405 kr

Variant : Nourishing Balm Mask 75 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

Är ditt SOS en torr hud? Då är SOS Comfort Face Mask från Clarins produkten att satsa på. Denna intensivt närande ansiktsmask verkar stärkande- och vårdande till den allra torraste, den är också perfekt som vintermask även om du har en normal hudtyp, då väder och vind gör sitt på huden.

SOS Comfort Face Mask är härligt fyllig och balmig i texturen, som smälter fint på huden när den appliceras på huden. Formulan kombinerar det släta och mjuka hos den rikaste ansiktskrämen med det lätta hos en närande olja för att ge din hud maximalt med komfort och välbehag. Innehåller bl.a smör från vildmango som hjälper till att ge näring och mjukgöra huden, samt mangoolja som bidrar till att skydda mot uttorkning och ger huden tillbaka sin smidighet.

På endast 10 minuter ger SOS Comfort Face Mask dig en mjuk, smidig och mättad hud med optimalt skydd mot yttre påfrestningar samt en hälsosam lyster.

  • Rik mask för en riktigt torr hud

  • Balmig, smörig textur

  • Intensivt vårdande

  • Passar alla åldrar

  • Mjukgörande

  • Stärkande

Innehåll: 75 ml

Om Clarins SOS Face Masks

Återfukta, rengöra och ge näring; essentiella steg i din skönhetsrutin. För att ge den absolut bästa vården till ditt ansikte- och hals/dekolletage har Clarins tagit fram en serie om 3 växtbaserade SOS-masker, som möter behoven hos alla hudtyper oavsett ålder.

Maskerna finns tillgängliga i följande versioner:

Användning

Applicera ett generöst lager av masken, undvik ögonområdet. Låt verka i 10 minuter. Pressa varsamt in överflödig produkt eller avlägsna den med en bomullsrondell och lotion. Du kan även låta masken verka över natten.

Tips! Exfoliera innan du applicerar masken för maximal absorption!

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product