Clarins

Clarins är ett av våra populäraste märken med flera ikoniska produkter som Beauty Flash Balm och Double Serum. Clarins är ett märke som leder utvecklingen och som använder de bästa och mest aktiva växtextrakten — och som erbjuder varje hudtyp och ålder de bäst lämpade produkterna. Clarins har även ett komplett makeupsortiment.

Clarins erbjuder professionella skönhetsprodukter, framtagna med inspiration från salongsbehandlingar. Mer än 50 års praktisk erfarenhet från skönhetsinstitut, fantastiska applicerings-metoder med bevisad effektivitet i tusentals fall, en exceptionell kunskap om kvinnors estetiska bekymmer - samtliga ovanstående faktorer har byggt grunden till Clarins framgång, även i Sverige. Clarins lanserar inte produkter - de lanserar innovationer!

En av Clarins innovationer, som idag är en ikon, en skönhetsklassiker, är Clarins Beauty Flash Balm som nästan är beroendeframkallande. Det är ett balm som genast ger en piggare, mjukare och ungdomligare look och får din makeup att sitta på plats länge. En annan innovation är Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster, en brun-utan-sol för ansiktet som ger ett skräddarsytt resultat genom att du droppar den i din ansiktskräm och sedan applicerar för en naturlig sommarglöd året om. Detta är bara två produkter av Clarins breda sortiment skönhetsprodukter.

Inspireras av Clarins genom våra guider: Vilket Clarins-serum ska du välja? Bli guidad!, Så fungerar Clarins Double Serum! och skönhetsklassikern Beauty Flash Balm!

Filtrera