Clarins
SOS Pure Face Mask

I lager Fri frakt Redo att skickas
395 kr 395
395 kr 395
Variant :
Passar ihop med
Clarins
50 ml
Beskrivning

SOS Pure Face Mask är en lerbaserad ansiktsmask med expresseffekt, speciellt framtagen till att balansera en fet/oljig hud. Masken är djuprengörande, porsammandragande och ger en avundsvärd lyster på endast 10 minuter. Innehåller vit- och grön lera som hjälper till att absorbera upp överflödigt talg, verkar utjämnande på hudstrukturen och lämnar efter sig en naturligt matt finish.

SOS Pure Face Mask har tack vare dess lerbaserade formula en pudrig krämtextur som inte torkar. Masken kan användas även om du inte har genomgående fet hud, applicera den då endast i t.ex t-zonen där huden oftast har en högre talgproduktion. Resultatet är en uppfräschad och jämn hud med en fräsch lyster.

  • Rekommenderas till kombinerad/fet hud

  • Porsammandragande

  • Uppfräschande

  • Lystergivande

  • Främjar en jämn hudstruktur

Innehåll: 75 ml

Om Clarins SOS Face Masks

Återfukta, rengöra och ge näring; essentiella steg i din skönhetsrutin. För att ge den absolut bästa vården till ditt ansikte- och hals/dekolletage har Clarins tagit fram en serie om 3 växtbaserade SOS-masker, som möter behoven hos alla hudtyper oavsett ålder.

Maskerna finns tillgängliga i följande versioner:

Användning

Applicera ett generöst lager av masken, undvik ögonområdet. Låt verka i 10 minuter, skölj sedan av med kallt vatten för att maximera den porsammandragande effekten.

Tips! Exfoliera innan du applicerar masken för maximal absorption!

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.