Clarins
Super Restorative

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Instant Lift Serum-Mask 150 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Passar ihop med
Beskrivning

Clarins välkomnar här sin allra första sheet mask! Super Restorative Instant Lift Serum-Mask är en ansiktsmask med avancerad anti-age-teknologi och verkar likt en 15-minuters ansiktsbehandling utan att du behöver ta ett steg utanför dörren. Masken är framtagen för att passa en hud som blivit försvagad på grund utav den naturliga åldrandeprocessen, och verkar helt enkelt för att stärka upp och ge en slätare, mer strålande och ungdomlig utstrålning.

Formulan i Super Restorative Instant Lift Serum-Mask förenar synergin mellan ett unikt serum berikat med aktiva ingredienser med "lifting"-effekt och en mask i stretchtyg. Masken formar sig perfekt efter ditt ansikte och hals, och ger en optimal fördelning av de aktiva ingredienserna för en jämn och effektiv åldersförebyggande effekt. Upplev en förnyad spänst, reducerad synlighet av fina linjer & rynkor samt en fräsch, ungdomlig lyster.

Super Restorative Instant Lift Serum-Mask innehåller ekologiskt havresocker och utfyllande pärlor som ger en utjämnande och volymgivande effekt, ekologiskt harunganaextrakt som främjar en fastare hud, samt sheasmör och aescin från hästkastanj som ger näring och stärker huden samt ger en fin lyster.

 • Effektiv anti-age

 • Sheet mask

 • Reducerar synlighet av fina linjer & rynkor

 • Perfekt innan du ska applicera makeup!

 • "Lifting"-effekt

 • Får huden att kännas fylligare och fuktmättad

Innehåll: 5 st sheet masker

Användning
 1. Öppna förpackningen, ta ut ansiktsmasken och veckla försiktigt ut den.

 2. Applicera tygmasken på rengjort ansikte och hals, börja i pannan och applicera den därefter runt ögonen.

 3. Haka fast masken bakom öronen med hjälp av skårorna som är avsedda för att träs runt öronen. Säkerställ att öppningarna för näsa och mun är korrekt placerade.

 4. För ihop de två flikarna bakom nacken.

 5. Tryck lätt med händerna så att masken fastnar på huden. Låt ansiktsmasken verka under 15 min. Ta bort masken och massera in resterande produkt med lätta strykningar över huden.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.