Foreo
UFO Mask

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
129 kr
129 kr
Variant : Call It a Night
Beskrivning

Vagga din hud till söms
Denna speciellt FOREO UFO-aktiverade masken paras med en unik UFO-rutin via FOREO- appen, utformad för att ge en strålande hy från morgon till kväll och förvandlar dina 20 minuter av sheet-masking till ett 90 sekunders-treat! Masken UFO Call It A Night använder ginseng och olivolja för att återuppliva huden, ge näring samt ger en plumping-effekt under natten.

90-sekunders treat

FOREO UFO Call It A Night startar med 90 sekunder av mer frekventa T-Sonic-pulseringar kombineratmed värmeterapi och rött LED-ljus som hjälper essenserna att nå djupare ned i huden. T-Sonic- pulseringarna går sedan över till en lägre frekvens, behåller det röda LED-ljuset men avslutar värmeterapin för att fokusera på att förhöja blodcirkulationen och verka återställande på hudens elasticitet.

Framtidens sheetmask

 • Den mjuka Call It A Night mikrofibermasken ger dig felfri hy från morgon till kväll och paras ihop med FOREO-appen för en behandlingsrutin utformad för att hjälpa dig varva ned vid dagens slut.

 • Vårdande mask som förnyar, ger fyllighet till huden och lämnar den jämn och mjuk

 • Mjuka mikrofibermasker baserade på vår koreanska hudvårdsformula, innehållandes ginseng och olivoljeextrakt

 • Ginseng livar upp huden och tar fram en strålande hy

 • Olivolja vårdar på djupet medan du sover, så att du vaknar upp med ett hälsosamt glow

 • Används tillsammans med en FOREO UFO

 • 90 sekunders-behandling med omedelbara resultat

 • Fördelar jämnt maskens formula över varje del av ansiktet

 • Vårdande: värmeterapin öppnar upp porerna och hjälper tillsammans med T-Sonic- pulseringarnamaskingredienserna att nå djupare in till hudens innersta lager

 • Anti-age: rött LED-ljus stimulerar kollagenproduktion

 • Förnyande: T-Sonic- pulseringar går över till en lägre frekvens och, i kombination med det röda LED-ljuset,förbättrar blodcirkulationen och återställer hudens elasticitet för en jämnare och mer strålande hy

 • Naturliga och säkra ingredienser - innehåller inga parabener, fenoxietanol, alkoholer eller dinatrium-EDTA

 • Till UFO finns även en mask för dagen: UFO Mask Make My Day

Innehåll: 7 st masker á 6 g

Användning

Steg 1: Börja med att ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO. Väl inne i appen, scanna streckkoden på baksidan av masken, motsvarande behandling kommer då att automatiskt synkas med din UFO och du är redo att starta din behandling direkt via appen.
Steg 2: Avlägsna den transparenta plastringen från apparaten och ta ur din valda UFO-mask från förpackningen. Fäst masken på apparaten genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.
Steg 3:Njut! För din UFO varsamt över rengjord, torr hud och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills dess att apparaten automatiskt stängs av och indikerar slutet på din behandling.
Steg 4: En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp men din återfuktande kräm.

Upptäck mer som UFO Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt