FOREO

Uppdatera din hudvårdsrutin - med innovation från FOREO!

Rengöringen är det viktigaste steget i din hudvårdsrutin. Med FOREOs smarta ansiktsborstar kan du skräddarsy din rengöringsrutin så att din hy får maximalt med lyster.

Det svenska företaget FOREO revolutionerade skönhetsvärlden när de lanserade sina ansiktsborstar 2013. FOREOs ansiktsborstar är tillverkade i hygieniskt silikon som är ett icke-poröst material som är resistent mot bakterier. Det är hela 35 gånger mer hygieniskt än en nylonborste, vilket göra att FOREOs ansiktsborstar är det mest hygieniska alternativet för ansiktsrengöring. Ansiktsborsten har rundade silikonknoppar som lätt glider över ansiktet och rengör huden på ett skonsamt sätt. Det mjuka materialet ger även en avslappnande känsla. 

Foreos ansiktsborstar använder sig av T-Sonic-pulseringar som tränger ner på djupet i dina porer för att ta bort smuts, olja, talg, sminkrester, död hud och mycket mera. T-Sonic är soniska ljudvågor som vibrerar jättesnabbt och när dessa något riktas i huden så tar de sig djupt ner i dina porer och kan varsamt skaka loss den smuts som samlats i porerna som du inte kommer åt annars. 

Många av FOREOs ansiktsborstar har även en anti-aging yta som ger lågfrekventa pulseringar som används på områden i ansiktet där det lätt uppstår rynkor för att ge en jämnare och mer fast hy.

Ansiktsborstarna är dessutom helt vattentäta så att du kan använda den i duschen eller i badet. När du köper en ansiktsborste från FOREO så gör du en långvarig investering för din hy. Du kan använda din ansiktsborste under en väldigt lång tid. 

FOREO LUNA

FOREOs ansiktsborstar finns i flera olika modeller för olika hudtyper och behov. Mest känd är prisbelönta LUNA-serien som har olika modeller.

FOREO LUNA mini 3 — LUNA mini 3 har extra mjuka silikonknoppar som ger skonsam rengöring och ansiktsmassage. Den är liten i storleken så att du lätt kan ta med den på resan eller stoppa i gymväskan. Mini 3 har längre silikonpiggar som går djupare i huden än alla tidigare LUNA mini-modeller för att göra din hy renare snabbare. Dessutom har den ett Glow Boost lägen som rengör din hy och ger härlig glow på bara 30 sekunder

FOREO LUNA 3 — är den mest skonsamma av FOREOs borstar och har 30% mjukare silikonyta än föregående modeller. Förutom rengöringsfunktionen har den även en massagesida som jobbar anti-age med försiktiga pulseringar som reducerar ålderstecken. LUNA 3 och LUNA 2 är de största borstarna.

FOREO LUNA 2 — Precis som LUNA 3 är det här den största borsten. Den har också två sidor en för rengöring och en för föryngrande massage. Varje färg är anpassad för en specifik hudtyp.

FOREO LUNA go — Den minsta av alla borstar och är perfekt för resan eller för gymväskan. Precis som LUNA 2 har den både en rengöringssida och en sida för massage.

FOREO LUNA mini 2 — En mindre version av LUNA 2 som är perfekt för dig som reser mycket eller vill spara plats i badrumsskåpet. Den har tre olika sorters piggar, vilket gör att den passar alla hudtyper. Kommer i sex olika färger. Färgerna har inget med funktionen att göra, till skillnad från LUNA 3, LUNA2 och LUNA go där varje hudtyp har en specifik färg.

FOREO LUNA fofo — Utrustad med hudsensorer som gör en analys av din huds tillstånd och anpassar automatiskt rengöringen efter din huds unika behov. Den har två rengöringszoner på framsidan och en sensor i 24k guld på baksidan för att mäta hudålder och fuktnivå. 

FOREO LUNA Play — En liten prisvärd borste som är perfekt för dig som är nyfiken på LUNA-serien men inte kan bestämma dig. 

FOREO LUNA Play Plus — Har längre livstid och utbytbart batteri och något större borsthuvud än LUNA Play. 

 

FOREO rengöring 

Gör din rengöring med FOREO ansiktsborste ännu mer effektiv med FOREOs rengöring Micro-Foam Cleanser tar skonsamt bort orenheter på djupet samtidigt som FOREO rengöring återfuktar huden på djupet. När du använder FOREO rengöring till din FOREO ansiktsborste så kan du även kombinera den med FOREO Serum Serum Serum som ger din hy näring på djupet och verkar närande. 

FOREO tandborste 

FOREO har även tandborstar i sitt sortiment som du kan handla online på Eleven. FOREOs tandborstar tar din munhygien till nya nivåer tillsammans med sonisk pulseringskraft och ett borsthuvud med PBT-polymerborststrån och mjuk silikon för effektiv rengöring. Dessutom så håller borsthuvudet på FOREOs tandborstar i hela sex månader vilket gör det till ett väldigt prisvärt alternativ. Borsthuvudet i silikon på FOREOs tandborstar är även mer hygieniskt än andra tandborstar. 

FOREO UFO

FOREO UFO är en smart ansiktsmask som gör att du kan få en ansiktsbehandling hemma på bara 90 sekunder. UFO kombinerar avancerad hudteknologi med en exklusiv koreansk maskformula – för en överlägsen ansiktsbehandling på bara några sekunder.

LUNA 2 | LUNA go | LUNA Mini 2 | LUNA Play Plus | LUNA fofo | ISSA | Espada | UFO

Filtrera