FOREO

Uppdatera din hudvårdsrutin med innovation från FOREO! FOREO är ett svenskt varumärke som grundades år 2013 med målet att revolutionera skönhetsvärlden. FOREOs produkter är skräddarsydda för att bemöta samtliga behov inom avancerad hudvård. Med 165 vunna priser i skönhetskategorin, innovativ design och teknologi har FOREOs produkter lett till en snabb spridning världen över. Idag finns FOREO i 77 länder. 

Alla produkter är tillverkade av kroppssäkert silikon som är ett icke-poröst material vilket gör att bakterier ej kan frodas i det. De är alla även vattentäta, användarvänliga och tar din vanliga hudvårdsrutin till en helt ny nivå. Oavsett etnicitet, ålder eller hudtyp, så har FOREO något att erbjuda för just dig

FOREO rengöring 

Gör din rengöring med FOREO ansiktsborste ännu mer effektiv med FOREOs rengöring Micro-Foam Cleanser tar skonsamt bort orenheter på djupet samtidigt som FOREO rengöring återfuktar huden på djupet. När du använder FOREO rengöring till din FOREO ansiktsborste så kan du även kombinera den med FOREO Serum Serum Serum som ger din hy näring på djupet och verkar närande. 

 

Filtrera