FOREO

Uppdatera din hudvårdsrutin med innovation från FOREO! FOREO är ett svenskt varumärke som grundades år 2013 med målet att revolutionera skönhetsvärlden. FOREOs produkter är skräddarsydda för att bemöta samtliga behov inom avancerad hudvård. Med 165 vunna priser i skönhetskategorin, innovativ design och teknologi har FOREOs produkter lett till en snabb spridning världen över. Idag finns FOREO i 77 länder. 

Alla produkter är tillverkade av kroppssäkert silikon som är ett icke-poröst material vilket gör att bakterier ej kan frodas i det. De är alla även vattentäta, användarvänliga och tar din vanliga hudvårdsrutin till en helt ny nivå. Oavsett etnicitet, ålder eller hudtyp, så har FOREO något att erbjuda för just dig

FOREO rengöring 

Gör din rengöring med FOREO ansiktsborste ännu mer effektiv med FOREOs rengöring Micro-Foam Cleanser tar skonsamt bort orenheter på djupet samtidigt som FOREO rengöring återfuktar huden på djupet. När du använder FOREO rengöring till din FOREO ansiktsborste så kan du även kombinera den med FOREO Serum Serum Serum som ger din hy näring på djupet och verkar närande. 

FOREO LUNA

FOREOs ansiktsborstar finns i flera olika modeller för olika hudtyper och behov. Mest känd är prisbelönta LUNA-serien som har olika modeller.

FOREO LUNA mini 3 — LUNA mini 3 har extra mjuka silikonknoppar som ger skonsam rengöring och ansiktsmassage. Den är liten i storleken så att du lätt kan ta med den på resan eller stoppa i gymväskan. Mini 3 har längre silikonpiggar som går djupare i huden än alla tidigare LUNA mini-modeller för att göra din hy renare snabbare. Dessutom har den ett Glow Boost lägen som rengör din hy och ger härlig glow på bara 30 sekunder

FOREO LUNA 3 — är den mest skonsamma av FOREOs borstar och har 30% mjukare silikonyta än föregående modeller. Förutom rengöringsfunktionen har den även en massagesida som jobbar anti-age med försiktiga pulseringar som reducerar ålderstecken. LUNA 3 och LUNA 2 är de största borstarna.

FOREO LUNA 2 — Precis som LUNA 3 är det här den största borsten. Den har också två sidor en för rengöring och en för föryngrande massage. Varje färg är anpassad för en specifik hudtyp.

FOREO LUNA go — Den minsta av alla borstar och är perfekt för resan eller för gymväskan. Precis som LUNA 2 har den både en rengöringssida och en sida för massage.

FOREO LUNA mini 2 — En mindre version av LUNA 2 som är perfekt för dig som reser mycket eller vill spara plats i badrumsskåpet. Den har tre olika sorters piggar, vilket gör att den passar alla hudtyper. Kommer i sex olika färger. Färgerna har inget med funktionen att göra, till skillnad från LUNA 3, LUNA2 och LUNA go där varje hudtyp har en specifik färg.

FOREO UFO

FOREO UFO är en smart ansiktsmask som gör att du kan få en ansiktsbehandling hemma på bara 90 sekunder. UFO kombinerar avancerad hudteknologi med en exklusiv koreansk maskformula – för en överlägsen ansiktsbehandling på bara några sekunder. Vi har också FOREO:s Natural Masks.

FOREO ESPADA

FOREO Espada är ett kraftfullt, revolutionerande verktyg utformat för dig som vill behandla problemhy och acne hemifrån, lika effektivt som en hudvårsbehandling! Med hjälp av LED-ljus verkar Espada antibakteriellt och både förebygger och motverkar uppkomsten av acne och dålig hy. Du kan använda den både för borttagning av makeup och som daglig djuprengöring för huden, kombinera förslagvis med FOREO Micro Foam Cleanser för som tar bort orenheter och lämnar din hud full av lyster!

FOREO ISSA

FOREO Issa är tandborstar som tar din munhygien till nya nivåer tillsammans med sonisk pulseringskraft, ett borsthuvud med PBT-polymerborststrån och mjuk silikon för effektiv rengöring. Dessutom så håller borsthuvudet på FOREOs tandborstar i hela sex månader vilket gör det till ett väldigt prisvärt alternativ. Borsthuvudet i silikon på FOREO Issa är även mer hygieniskt än andra tandborstar.

LUNA Mini 2LUNA go | LUNA 3 | LUNA Mini 3 | ISSA | Espada | UFO | Natural Masks

Filtrera