Foreo
UFO Mask

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 26 kr

103 kr 129 kr

Du sparar 26 kr

103 kr 129 kr

Variant : Make My Day
Beskrivning

Som frukost på sängen för din hud!
Denna speciellt UFO-aktiverade masken paras med en unik UFO-rutin via FOREO- appen, utformad för att ge en strålande hy från morgon till kväll och förvandlar dina 20 minuter av sheet-masking till ett 90 sekunders-treat! Masken Make My Day använder hyaluronsyra och röda alger för djup återfuktning och skydd mot föroreningar.r djup återfuktning och skydd mot föroreningar.

90-sekunders treat
UFO-ansiktsmaskbehandlingen Make My Day börjar med 30 sekunder av värmeterapi och rött LED-ljus för att förbereda huden och öppna upp porerna. De nästa 30 sekunderna integrerar T-Sonic- pulseringar för att förhöja absorptionen av mask-essenserna. De sista 30 sekunderna ger en grön LED-ljusbehandling och en lägre frekvens av pulseringar, för att jämna ut hudtonen och ge en extra boost av lyster.

Framtidens sheetmask
Den mjuka Make My Day-mikrofibermasken ger dig felfri hy från morgon till kväll och paras ihop med FOREO-appen för en unik behandlingsrutin. Behandlingen är utformad för väcka din hy på bästa sätt och bibehålla den fräsch och strålande hela dagen.

 • Återfuktande mask som skyddar mot föroreningar

 • Mjuka mikrofibermasker baserade på FOREO's koreanska hudvårdsformula; innehållandes hyaluronsyra och röda alger

 • Antioxidantrika röda alger skyddar huden från skadliga fria radikaler och föroreningar

 • Används tillsammans med ett UFO smartmaskverktyg från FOREO

 • 90 sekunders-behandlingar med omedelbara resultat

 • Fördelar jämnt maskens formula över varje del av ansiktet

 • Förberedande: värmeterapi och uppiggande rött LED-ljus jämnar ut och förbereder huden för att absorbera alla ingrediensfördelar

 • Återfuktande: efter 30 sekunder adderas T-Sonic- pulseringar till värmen för att främja absorptionen avåterfuktande ingredienser

 • Skydd: värmeterapi och lågfrekventa pulseringar kombinerat med grönt LED-ljus jämnar ut hudtonen och ger en omedelbar boost av lyster

 • Naturliga och säkra ingredienser - innehåller inga parabener, fenoxietanol, alkoholer eller dinatrium-EDTA

 • Till UFO finns även en mask för natten: UFO Mask Call It a Night

Innehåll: 7 masker á 6 g

Användning

Steg 1: Börja med att ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO. Väl inne i appen, scanna streckkoden på baksidan av masken, motsvarande behandling kommer då att automatiskt synkas med din UFO och du är redo att starta din behandling direkt via appen.
Steg 2: Avlägsna den transparenta plastringen från apparaten och ta ur din valda UFO-mask från förpackningen. Fäst masken på apparaten genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.
Steg 3:Njut! För din UFO varsamt över rengjord, torr hud och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills dess att apparaten automatiskt stängs av och indikerar slutet på din behandling.
Steg 4: En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp men din återfuktande kräm.

Upptäck mer som UFO Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt