I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 191 kr

764 kr 955 kr

Du sparar 191 kr

764 kr 955 kr

Variant : Mask 150 ml
Passar ihop med
Peter Thomas Roth
100 ml
Beskrivning

Aktiva ingredienser

  • Rent 24 Karas Guld - Förser huden med en kraftfull och strålande lyster. Guld "låser in" fukt i huden samt behåller hudens fasthet genom att behålla kollagenproduktionen på en jämn nivå och förhindra nedbrytningen av elastin.

  • Kolloidalt Guld - Mer känd som en mer "aktiv komponent" av guld, hjälper till att ge huden ett lyft, öka fastheten och bygga upp förlorad elastisitet.

  • Koffein - En antioxidant som hjälper till att strama upp och forma huden synbart och med direkt effekt.

  • Hyaluronsyra & Glycerin - Fuktbevarande komponenter som fyller ut hudytan och ger den en intensiv fukt genom att suga åt sig och behålla fukt från vatten i luften omkring oss.

  • Peridot - En forntida grön ädelsten som är rik på magnesium, hjälper till att ge huden ny energi, förminskar cellnedbrytningen och reducerar ålderstecken orsakade av stress.

Användning

Peter Thomas Roth 24K Gold Mask

Ren lyx för din hud, svep in ansiktet med denna ansiktsmask innehållande 24 karats guld. Din hud får lyster samtidigt som masken är berikad med ingredienser för att ge en upplyftande effekt, reducera fina linjer och hjälpa till att ge ett jämnare resultat! Peter Thomas Roth 24K Gold Mask erbjuder huden rikligt med återfuktning och vid regelbunden användning en mer ungdomlig look!

Innehåll: 150 ml

Applicera ett lager på väl rengjord hud. Låt verka i ca 5-10 minuter. Skölj noga med ljummet vatten. Använd 2-3 gånger/vecka för bästa resultat. (Undvik ögonområdet)

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product