Peter Thomas Roth
Irish Moor Mud

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Mask 150 ml
Kampanj

Köp två valfria produkter från Peter Thomas Roth och få en gåva på köpet, värde  84 kr.

Passar ihop med
Peter Thomas Roth
100 ml
Beskrivning

En ljuvlig ansiksmask som verkar rengörande, fuktgivande och upplösande. Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask innehåller 9000 år gammal hedlera, som avlägsnar smuts, olja och orenheter samtidigt som fukt och vitaminer går in i huden.

Hedlera är en 9000 år gammal lera, skördad för hand på den irländska landsbygden, och har den högsta nivån av organiskt innehåll. Denna lera är rik på näringsämnen, essentiella mineraler och potenta antioxidanter som skyddar mot skador. Svart hijiki tång ger vital näring och fukt medan vulkanaska revitaliserar och rengör huden. Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Purifying Black Mask innehåller även aktvierad kol som har en magnetisk effekt för att dra ut orenheter ur huden medan salicylsyra, pilträd och tea tree-olja varsamt avlägsnar portilltäppande döda hudceller för att ge en mjuk och balanserad hud. Hudens textur blir förfinad, synbarheten av porer reduceras och huden lämnas med en matt och klar look.

Innehåll: 150 ml

Användning

Applicera ett jämnt lager på rengjord, torr hud. Låt verka upp till 10 minuter och avlägsna med en fuktad, ljummen handduk och skölj till sist huden noggrant för att avlägsna rester. Använd 2-3 gånger i veckan, eller vid behov.

Upptäck mer som Irish Moor Mud

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product