Sensai
Cellular Performance

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
2549 kr
2549 kr
Variant : Extra Intensive Mask 75 ml
Passar ihop med
Sensai
90 ml
Beskrivning

Sensai Cellular Performance Extra Intensive Mask - för en ljuvlig, silkeslen hud! Denna intensiva ansiktsmask är berikad med en botanisk blandning av oljor som smälter när den kommer i kontakt med din hud och erbjuder en långvarig återfuktning. Din hy lämnas silkesmjuk med ny energi, och ansiktsmasken har dessutom en ljuvlig blommig doft som ger en avslappnande effekt.

Innehåller Emollient Veil Technology:
Sensai Cellular Performance Extra Intensive Mask har en revolutionerande smältande formula som hjälper till att ge en mer ungdomlig look till din hud. Emollient Veil Technology innehåller makadamianöt-extrakt samt liknande kolesterolestrar som vi har naturligt för att vårda huden, ge en silkeslen känsla och ge en mer ungdomlig look med vacker lyster!

Innehåll: 75 ml

Användning

Applicera ett jämnt lager på rengjord hud och låt verka i 10 minuter för en snabb energiboost. För bästa effekt, massera med cirkulära rörelser och låt den verka under natten. Skölj sedan av med ljummet vatten.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.