Collistar
Molecular Spray Collagen Anti-Wrinkle Firming

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 40 kr

159 kr 199 kr

Du sparar 40 kr

159 kr 199 kr

Variant : 100 ml
Beskrivning

Molecular Spray Collagen Anti-Wrinkle Firming är ett unikt molekylärt spray, specialdesignat för att boosta huden med just kollagenmolekyler.

Kollagen är hudens byggstenar som bidrar med fyllighet, densitet och stuns. I takt med att vi blir äldre avtar hudens egna produkten av kollagenbidrer, och då är denna spray ett bra komplement då den fullkomligt "badar" huden i detta protein, och kan på så sätt hjälpa till att få huden att kännas fylligare och mer spänstig samtidigt som den bidrar till reducerad synlighet av fina linjer och rynkor.

  • Anti-age

  • Främjar en fylligare hud med reducerad synlighet av fina linjer

Innehåll: 100 ml

Användning

Molecular Spray Collagen Anti-wrinkle Firming gör ett lika bra jobba på egen hand som i kombination med annan hudvård. Spraya efter rengöring innan serum och kräm för att boosta dess effekter, eller ovanpå makeup för att fixera. Håll flaskan ca 30 cm från ansiktet och spraya.

Upptäck mer som Molecular Spray Collagen Anti-Wrinkle Firming

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.