Collistar
Molecular Spray Collagen Anti-Wrinkle Firming

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 100 ml
Beskrivning

Molecular Spray Collagen Anti-Wrinkle Firming är ett unikt molekylärt spray, specialdesignat för att boosta huden med just kollagenmolekyler.

Kollagen är hudens byggstenar som bidrar med fyllighet, densitet och stuns. I takt med att vi blir äldre avtar hudens egna produkten av kollagenbidrer, och då är denna spray ett bra komplement då den fullkomligt "badar" huden i detta protein, och kan på så sätt hjälpa till att få huden att kännas fylligare och mer spänstig samtidigt som den bidrar till reducerad synlighet av fina linjer och rynkor.

  • Anti-age

  • Främjar en fylligare hud med reducerad synlighet av fina linjer

Innehåll: 100 ml

Användning

Molecular Spray Collagen Anti-wrinkle Firming gör ett lika bra jobba på egen hand som i kombination med annan hudvård. Spraya efter rengöring innan serum och kräm för att boosta dess effekter, eller ovanpå makeup för att fixera. Håll flaskan ca 30 cm från ansiktet och spraya.

Upptäck mer som Molecular Spray Collagen Anti-Wrinkle Firming

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.