Collistar
Molecular Spray Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 40 kr

159 kr 199 kr

Du sparar 40 kr

159 kr 199 kr

Variant : 100 ml
Beskrivning

Molecular Spray Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting är en ultrafin mist specialdesignad för att boosta huden med hylauronsyra för en mjukare, med följsam och välmående hud.

Hyaluronsyra är ett fuktbindande ämne som finns naturligt i kroppen, men vi kan endast producera upp till en viss nivå själva. Vi vistas mycket i torra inomhusmiljöer och har tufft väder en stor del av året vilket kan resultera i att lagret av hyaluronsyra inte räcker till, och huden känns då torr, stram och kanske t.o.m lite lätt irriterad. Med Molecular Spray Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting får du både en ordentlig fuktboost samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen och bidrar till en mer vital hud med reducerad synlighet av fina linjer och rynkor.

  • Passar alla hudtyper

  • Fuktigvande

  • Vitaliserande

  • Uppfräschande

Innehåll: 100 ml

Användning

Molecular Spray Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting gör ett lika bra jobba på egen hand som i kombination med annan hudvård. Spraya efter rengöring innan serum och kräm för att boosta dess effekter, eller ovanpå makeup för att fixera. Håll flaskan ca 30 cm från ansiktet och spraya.

Upptäck mer som Molecular Spray Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product