IsaDora
Face Mist

(11 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 100 ml
Beskrivning

En 3-i-1-mist som både förbereder, fixerar och återfuktar huden. Prime Fix Moisturize Face Mist ger en uppfriskande effekt och tillför huden massvis med fukt samtidigt som den gör din hud redo för makeup-applicering. Använd den även gärna efter makeup för att fixera så att din look håller sig på plats hela dagen samt för att få en extra "glow". Innehåller bl. a extrakt från granatäpple, rosmarin samt ricinolja.

För dig som är mycket inomhus och kanske sitter framför datorn kan du spraya Prime Fix Moisturize Face Mist över ansiktet några gånger om dagen för att förebygga uttorkning och för att få en uppfriskande touch-up.

  • Förbereder, fixerar & återfuktar

  • Kan användas när som under dagen

Innehåll: 100 ml

Användning

Håll flaskan ca 15-20 cm från ansiktet och spraya lätt med ett par pump. Tänk på att hålla ögonen stängda, och låt sprayan torka in innan du applicerar din makeup.

Artikelnummer: 40867
Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt