Kerstin Florian
Rejuvenating

Utgått Fri frakt
Variant : Rose Water 100 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Rosen, känd som drottningen av det botaniska riket, ger löfte om skönhet och fräschör i detta naturliga blomstervatten. Utmärkt för både ansikte och kropp.

  • Rekommenderas till normal, torr & mogen hud.

  • Passar utmärkt under flygresan för att hålla huden återfuktad.

  • Blomsterhydrolat, friskar upp och lindrar huden.

Huvudingrediens
  • Rosenvatten (Rosa Damascena Flower Water) - Rosen, den traditionella symbolen för kärlek och renhet, återfuktar, vårdar och bidrar till att förebygga förtidigt åldrande.

Användning

Använd som ansiktsvatten efter rengöring av ansiktet eller som en kroppsspray efter duschen. Åtföljs av rekommenderad fuktkräm. Kan användas även under dagen för att återfukta huden och ge en frisk känsla.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Phenoxyethanol.,Rosa Damascena Flower Water

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.