Linda Johansen Skincare
Body Luxe Aromatic Mist

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 150 ml
Passar ihop med
Linda Johansen Skincare
10 ml
Beskrivning

”Det krävs oerhört mycket precision för att skapa en doft – så vi arbetade tillsammans med en etablerad fransk parfymör för att utforska alla extrakt och på så vis kunna skapa lager av aromatiska, fruktiga toppnoter, varma blomdofter av gardenia och jasmin med en sensuell, träig bas.” Linda x

Vår himmelska Floral Gardenia-doft är sammansatt av underbara lager av lätta blomdofter med fräscha fruktiga toppnoter och varma blomdofter av gardenia och jasmin med en sensuell, träig bas. Eftersom den är blandad med lugnande aloe och näringsgivande provitaminer är den lätt fuktighetsbevarande såväl som perfekt aromatisk när den sprayas på sänglinne och i badrummet.

Användning:

Spraya helt enkelt över hela kroppen efter din återfuktande rutin – morgon och kväll och när som helst där emellan.

Det här är en kroppsmist, men om du sprayar dina handleder för att använda som parfym, gnugga inte ihop dem eftersom det får toppnoterna att försvinna snabbare. Hår håller också kvar doft längre än huden så spraya ovanför ditt huvud innan du lämnar badrummet.

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA

• Spray för kropp och rum

• Naturlig blommig doft

• Näringsgivande och vårdande

• 90 % naturliga ingredienser

Artikelnummer: 96623
Ingredienser

Aqua, Polysorbate 20, Propylene Glycol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether,
Parfum, Aloe Barbadensis Extract, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citronellol, CI 16255, CI 19140, CI 28440."

Upptäck mer som Body Luxe Aromatic Mist

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.