Loelle
Neroli Water

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 18 kr

72 kr 90 kr

Du sparar 18 kr

72 kr 90 kr

Variant : 50 ml
Beskrivning

 

Loelle Pure Organic Neroli Water är ett härligt ekologisk nerolivatten för både ansikte, hår och kropp med en ljuvlig doft av apelsinblomma. Nerolivatten tillverkas genom ångdestillering av blommorna från pomeransträdet. Neroli kallas även för apelsinblomma. Loelles Neroli Water är ett hydrolat, dvs en antiseptisk vattenhaltig biprodukt från produktionen av eteriska oljor. Den tillverkas enligt den traditionella metoden i ett ekologiskt certifierat kooperativ i staden Kalaa M´Gouna i Marocko. Nerolivattnet verkar PH-balanserande, återfuktande, lätt sammandragande och svalkande på huden.

Användning

Används dagligen, morgon och kväll som ett PH-balanserande ansiktsvatten. Blanda nerolivattnet i ansiktskräm för extra fukt, återfukta/spraya under dagen eller spraya i håret för återfukta hårbotten. 

Upptäck mer som Neroli Water

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.