Loelle
Neroli Water

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

 

Loelle Pure Organic Neroli Water är ett härligt ekologisk nerolivatten för både ansikte, hår och kropp med en ljuvlig doft av apelsinblomma. Nerolivatten tillverkas genom ångdestillering av blommorna från pomeransträdet. Neroli kallas även för apelsinblomma. Loelles Neroli Water är ett hydrolat, dvs en antiseptisk vattenhaltig biprodukt från produktionen av eteriska oljor. Den tillverkas enligt den traditionella metoden i ett ekologiskt certifierat kooperativ i staden Kalaa M´Gouna i Marocko. Nerolivattnet verkar PH-balanserande, återfuktande, lätt sammandragande och svalkande på huden.

Artikelnummer: 82798
Användning

Används dagligen, morgon och kväll som ett PH-balanserande ansiktsvatten. Blanda nerolivattnet i ansiktskräm för extra fukt, återfukta/spraya under dagen eller spraya i håret för återfukta hårbotten. 

Upptäck mer som Neroli Water

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.