My Clarins
Re-Fresh Hydrating Beauty Mist

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 45 kr

180 kr 225 kr

Du sparar 45 kr

180 kr 225 kr

Variant : 100 ml
Beskrivning

My Clarins Re-Fresh Hydrating Beauty Mist är en fuktgivande ansiktsmist som ger fukt och fräschör till huden. Den förbereder huden för efterkommande ansiktsvård och har en fräsch doft av blommiga noter.

Den innehåller bl.a ekologiskt kokosvatten som stärker transport-kanalerna för att förbättra leveransen till cellerna samt Alpros-extrakt som skyddar och stimulerar lysosom-aktiviteten för att förbättra cellavgiftning. Fikonextrakt främjar hudens fuktgivning, Acerola-extrakt förbättrar hudens lyster och Robinia blomvatten mjukgör huden och ger den ett smidigare utseende.

My Clarins är en ny generation hudvårdsserie för kvinnor under 30 år och erbjuder huden det bästa från naturen för att vara så hälsobringande som möjligt: serien ger endast vad som är "hälsosamt" och "gott" samtidigt som den avlägsnar allt det "dåliga", inget mer, inget mindre.

  • Passar alla hudtyper.

  • Fräschar upp & förbereder huden.

  • Alkoholfri.

  • Upp till 90% av ingredienserna har naturligt ursprung.

  • Veganvänlig.

Innehåll: 100 ml

My Clarins

Upptäck mer som Re-Fresh Hydrating Beauty Mist

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product