PÜR
Matte Mist Anti-pollution Setting Spray

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 99 kr

296 kr 395 kr

Du sparar 99 kr

296 kr 395 kr

Variant : 120 ml
Beskrivning

Vår hud utsätts för mycket yttre påverkan under dagen som smuts, smog och föroreningar som kan skada huden. Det är anledningen till lanseringen av Anti-Pollution Mattifying Setting Spray! Dessutom löser den bekymret med att huden blir fet och glansig under dagen. Matte Mist är ett setting-spray med direkt matt effekt. Den gör också att makeupen håller bättre under hela dagen. Produkten är hudvårdande med flera ingredienser som skyddar din hud och gör den mer motståndskraftig. Glutenfri, veganvänlig och anti-pollution!

 

NYCKELINGREDIENSER
Energy Complex: Kombination av ginseng, grönt te och vitamin B som boostar hudens naturliga metabolism för klarare mer hälsosam hud.​
Extrakt från vindruvsblad: Hjälper huden att skydda sig mot miljörelaterad stress som blått ljus.
Kol: Absorberar överflödig olja/hjälper mot fet hud. 

 

APPLICERING
Skaka flaskan väl före användning, gärna under 10 sekunder. Håll ca 20-25 cm från ansiktet med ögonen stängda och spraya 2-3 pump fördelat över ansiktet. Använd före eller efter applicering av makeup. Återapplicera under dagen vid behov för att fräscha upp huden.

Upptäck mer som Matte Mist Anti-pollution Setting Spray

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.