The Ordinary
100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil

(3 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
119 kr
119 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

The Ordinary 100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil är en antioxidantrik olja som utvinns från kärnorna av Marulaträdets frukter, och omnämns inte sällan som "lyxolja". Den består till största del av oljesyra och linolsyra men innehåller även procyanidin, katekiner och flavonoider.

Marulaolja innehåller antioxidanter som återfuktar huden och hjälper till att återställa hudens naturliga lyster. Denna formula är oraffinerad och innehåller endast kallpressad jungfrulig afrikansk marulaolja.

  • Kallpressad olja

  • Lystergivande

  • Återfuktande

  • Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

För håret: arbeta in oljan i fuktigt handdukstorrt, rent hår dagligen eller vid behov.
För huden: applicera några få droppar över hela ansiktet dagligen eller vid behov.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Sclerocarya Birrea Seed Oil

Upptäck mer som 100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product