The Ordinary

Omtalade märket The Ordinary erbjuder avancerad och resultatinriktad hudvård till plånboksvänliga priser. Här hittar du högkvalitativa produkter som ger fantastiska resultat. Alla produkter från The Ordinary är cruelty free och är fria från parabener, sulfater och mineraloljor. Hos Eleven hittar du populära Buffet, Granactive Retinoid 2% Emulsion, Serum Foundation och AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

The Ordinary guide

The Ordinary är ekologisk hudvård som fokuserar mindre på krämer och mer på riktad skönhetsvård i form av serum och essenser som ger dokumenterat resultat. The Ordinary Sverige lanserades så sent som 2018 och varumärket kommer ursprungligen från Kanada, där det ingår i den större Deciem-gruppen. The Ordinary är systermärke till Niod, men betydligt mer prisvärt. När du handlar The Ordinary Skincare kan du vara säker på att du får hudvård av allra högsta kvalitet, och dessutom till ett bra pris. På eleven.se hittar du ett mycket stort utbud av det bästa från The Ordinary. Att alla deras produkter dessutom är ekologiska gör valet ganska enkelt - beställ dina The Ordinary produkter redan idag!  

Om du inte tidigare har bekantat dig med produkter från The Ordinary är detta ett gyllene tillfälle. Med ett enkelt klick är det smidigt att beställa hem några produkter direkt och prova på märket. Våra låga priser gör att du kan unna dig det lilla extra, och glöm inte bort att du har fria returer om du mot förmodan skulle ångra något inköp!

 

Kvalificerad hudvård från The Ordinary

The Ordinary hudvård liknar inte vanlig skönhetsvård utan påminner mer om märken som man hittar på apotek och skönhetssalonger. Det hänger ihop med att varumärket har fokuserat på att ta fram serum, emulsioner och behandlingar som är vetenskapligt baserade och som ger märkbara resultat. Alla produkter är av mycket hög kvalitet och merparten är dessutom veganska. Det ekologiska temat är genomgående eftersom alla produkter är fria från parabener, mineraloljor, animaliska oljor, sulfater, konserveringsmedel, koltjärfärger, kvicksilver, formaldehyd och oxybenzon. 

En annan stor fördel med The Ordinary är att varumärket inte testar på djur och inte heller betalar andra företag för att göra det. Detta är anledningen till att märket inte säljs i KIna, där lagstiftning kräver att alla produkter ska vara testade på djur för att kunna registreras.

Att The Ordinary väljer bort en så stor marknad visar att de menar allvar med sitt engagemang för djur och natur och vill verka för en hållbar framtid.

 

The Ordinary foundation

Från The Ordinary kan du shoppa en The Ordinary foundation, serien Colours har hela 21 olika nyanser att välja på! När du köper en foundation från The Ordinary får du ett naturligt resultat utan någon oljig känsla. Texturen är lätt för att undvika att makeupen blir tung, vilket gör att huden kan se äldre ut. Det är enkelt att dosera en foundation eftersom den kommer i en pumpflaska. Resultatet ger en halvmatt effekt som inte lägger sig kompakt i fina ansiktslinjer. The Ordinary foundation är framtagen speciellt för att passa ihop med primers från samma varumärke. 

Om du är ute efter en lättare foundation kan The Ordinary Serum Foundation vara något för dig. Serum foundations ger medium täckning genom att formulan är mer tunnflytande än en vanlig foundation. 

 

The Ordinary Serum

Det smarta med The Ordinary Skincare är att det är ett genomtänkt hudvårdsprogram med en lösning och behandling för varje typ av utmaning som du kan tänkas ha med din hud. The Ordinary har tagit fram serum som ger extra fukt till huden, motverkar ålderstecken, slätar ut en ojämn hudstruktur, rengör och öppnar upp tilltäppt hud, ger huden extra lyster eller tonar ner hyperpigmentering. Huden är kroppens största organ, men trots det ska man vara försiktig och The Ordinary själva rekommenderar att du endast använder tre serum i taget när du ger dig själv en behandling. Detta för att din hud ska ha tid att återhämta sig och hinna tillgodogöra sig alla naturliga näringsämnen som den tillförs. Komplettera gärna med valfri ansiktskräm beroende på hudtyp, från The Ordinary. Varumärket har också serum för håret, bland annat med Moroccan Argan Oil.

 

Motverka ålderstecken och oren hy

En av The Ordinarys bästa produkter i serum-serien är utan tvekan The Ordinary Niacinamide. The Ordinary More Molecules innehåller både 10 % niacinamide och 1 % zink, vilket stärker din hud och hjälper till att ta bort orenheter. Niacinamide är mer känt under namnet vitamin B3 och det reglerar produktionen av talg i ditt ansikte. 

Saknar din hud däremot lyster samtidigt som den känns grå och glåmig kan några droppar The Ordinary Vitamin C göra underverk. Suspensionen består till 23 % av C-vitamin, som fungerar som en antioxidant, och friskar upp hudtonen samtidigt som den motverkar för tidigt åldrande. Även 2 % Hyaluronsyra är tillsatt som verkar dämpande på ålderstecken. Produkten som appliceras på kvällen ska ge en svagt stickande känsla. Formulan innehåller varken silikon eller vatten.

Det absolut mest effektiva medlet mot för tidigt åldrande är att följa en hudvårdsrutin där du använder produkter av hög kvalitet samt att du alltid använder solskydd! Idag vet man att inget påverkar huden så mycket som skadliga UV-strålar. 

 

The Ordinary Buffet

The Ordinary Buffet är en serie som omfattar och riktar in sig på flera olika ålderstecken. De verksamma ämnena består av en kraftfull blandning av peptider, Hyaluronsyra och aminosyror. Sex olika peptider hjälper till att minska fina linjer och mer framträdande rynkor i ansiktet och Hyaluronsyran återfuktar huden så att den återfår sin fräschör och fasthet. Precis som för övriga The Ordinary produkter gäller att du ska använda dem under minst 28 dagar i följd för att utlovad effekt ska garanteras. 

Förutom undergörande serum och foundations hittar du även många fler fantastiska produkter från The Ordinary på eleven.se. Superprodukten The Ordinary Direct Acids innehåller Azelinsyra som utvinns ur flera olika sädesslag. Syran produceras naturligt av jäst och har flera funktioner, bland annat fungerar den som en kraftfull antioxidant. I formulan ingår hela 10 % av just Azelinsyra som ger lika fina resultat för alla hudtyper. Syran gör huden ljusare och slätar samtidigt ut ojämnheter i din hud.

 

Läs mer:

Filtrera