Babor
Gentle Peeling

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 45 kr

180 kr 225 kr

Du sparar 45 kr

180 kr 225 kr

Variant : 50 ml
Kampanj

Köp två valfria produker från Babor och få gåva på köpet, värde 81 kr.

Handla valfria produkter från Babor för minst 700 kr och få gåva på köpet, värde 246 kr.

Passar ihop med
Beskrivning

En härligt krämig och mild ansiktsskrubb som passar alla hudtyper men inte är att rekommendera om man är väldigt känslig eller har inflammerad hud. Skrubben jobbar med persikokärne-korn som hjälper till att stimulera cellförnyelsen genom att avlägsna ytliga döda hudceller och på så sätt främja en jämnare, mjukare hud och en fräsch lyster.

Mild Peeling innehåller Babor's exklusiva småborreextrakt; ett växtextrakt med hög koncentration av flavonoider och antioxidanter vilka ger ett effektivt skydd mot mijlöpåverkan så att hudens naturliga avgiftningsprocess får bästa möjliga förutsättningar att fungera som den ska. Småborreextrakt verkar även naturligt detoxande och sammandragande.

  • Mild kornskrubb för ansiktet

  • Krämig textur

  • Ger en fräsch lyster

  • Avlägsnar ytliga döda hudceller

  • Stimulerar hudens cellförnyelse

  • Balanserar & återfuktar tack vare allantoin och sesamolja

Innehåll: 50 ml

Användning

Använd efter rengöring. Applicera en liten mängd med cirklande rörelser pa? ansikte, hals och dekolletage. Undvik ögonområdet. Avlägsna med vatten, och använd ca 1-2 ggr/veckan.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product