Babor
Gentle Peeling

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
225 kr
225 kr
Variant : 50 ml
Passar ihop med
Beskrivning

En härligt krämig och mild ansiktsskrubb som passar alla hudtyper men inte är att rekommendera om man är väldigt känslig eller har inflammerad hud. Skrubben jobbar med persikokärne-korn som hjälper till att stimulera cellförnyelsen genom att avlägsna ytliga döda hudceller och på så sätt främja en jämnare, mjukare hud och en fräsch lyster.

Mild Peeling innehåller Babor's exklusiva småborreextrakt; ett växtextrakt med hög koncentration av flavonoider och antioxidanter vilka ger ett effektivt skydd mot mijlöpåverkan så att hudens naturliga avgiftningsprocess får bästa möjliga förutsättningar att fungera som den ska. Småborreextrakt verkar även naturligt detoxande och sammandragande.

  • Mild kornskrubb för ansiktet

  • Krämig textur

  • Ger en fräsch lyster

  • Avlägsnar ytliga döda hudceller

  • Stimulerar hudens cellförnyelse

  • Balanserar & återfuktar tack vare allantoin och sesamolja

Innehåll: 50 ml

Användning

Använd efter rengöring. Applicera en liten mängd med cirklande rörelser pa? ansikte, hals och dekolletage. Undvik ögonområdet. Avlägsna med vatten, och använd ca 1-2 ggr/veckan.

Upptäck mer som Gentle Peeling

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt