Codage
Codage Micro-Peeling Mask

Utgått Fri frakt från 199 kr
Beskrivning

Codage Micro-Peeling Mask är en lätt formula baserad på AHA, BHA och fruktenzymer och som verkar för att inom några få minuter, utan friktion, öppna porerna för att avlägsna orenheter och döda hudceller. Med en regenererande effekt för att reducera synligheten av fina linjer, pigmentfläckar och andra ofullständigheter i huden. Lämnar huden med en fräsch känsla och en jämn och strålande finish!

Innehåll: 50 ml

Användning

Använd spateln för att applicera masken i ansiktet. Undvik kontakt med ögonen! Låt verka i 15-20 minuter och skölj och torka genom att försiktigt badda ansiktet.

Artikelnummer: ELEVEN45315
Ingredienser

Aqua (Water),Parfum (Fragrance),Phenoxyethanol,Bisabolol,Disodium EDTA,Sodium Hydroxide,Panthenol,Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer,Salicylic Acid,Allantoin,Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract,Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract,Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract,Methylpropanediol,Vaccinium Myrtillus Fruit Extract,Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract,Caprylhydroxamic Acid,polyacrylate crosspoly- mer-6,sorbitan isosterate,polysorabte 60

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Codage Micro-Peeling Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.