Dermalogica
Rapid Reveal Peel

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
965 kr
965 kr
Passar ihop med
Dermalogica
75 ml
Beskrivning

Dermalogica Rapid Reveal Peel är en lättanvänd peelingkur för hemmabruk som kickstartar hudens cellförnyelse och förbättrar resultaten av professionella behandlingar. Detta är Dermalogicas starkaste exfoliering i deras försäljningssortiment!

Varje förpackning innehåller 10 tuber och innehållet hjälper till att trigga hudens cellförnyelse för att framhäva en ny, fräsch lyster. Den hjälper samtidigt till att reducera synbarheten av fina linjer, rynkor och förstorade porer samt pigmentförändringar. Din hud lämnas slätare, mjukare och med ny lyster!

  • Passar alla hudtyper med tecken på förtida hudåldrande.

  • Ej lämplig för känslig hud.

Innehåll: 10 x 3 ml

Swedish Beauty Awards 2019: Årets Ansiktsvård över 700 kr
"Snabbverkande och smart förpackad hemmabehandling som kickar ingång cellförnyelsen och lockar fram slät, spänstig hud med fantastisk lyster. Hur bra som helst!"

Användning

Intensiv kurbehandling: För den mer avancerade kunden rekommenderar Dermalogica en intensivkur för att få snabbare resultat på solskadad hud med ojämn pigmentering och markanta linjer. Starta kuren genom att använda en tub om dagen, tre dagar i rad. Efter den tredje dagen, gör uppehåll en vecka och fortsätt därefter med en tub av Rapid Reveal Peel per vecka under sju veckor.

Underhållande veckokur: Idealisk som en snällare kickstart inför och/eller för att underhålla resultaten efter en professionell salongspeeling. Använd en tub per vecka av Rapid Reveal Peel i tio veckor.

Läs alltid instruktionerna som medföljer med/på förpackningen.

Ingredienser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.